Selecteer provincie

Matrassenman.nl

Details

Adres
Vale Hen 1/A
1621JX Hoorn nh
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

DE MATRASSENMAN.NL is een groeiend bedrijf met al vele jaren ervaring. Onze familie zit al ruim 40 jaar in de productie en verkoop van schuimen en matrassen, door deze jaren lange ervaring staan wij volledig achter onze matrassen en staan deze ook voor kwaliteit.
Wij hebben al veel tevreden klanten.

Waarom is DE MATRASSENMAN.NL zo goedkoop?

Omdat wij slim inkopen, en doordat wij door de jaren heen goede contacten hebben gelegd, laten wij onze matrassen rechtstreeks bij de fabriek produceren, hierdoor kunnen wij snel en efficiënt leveren zonder tussenkomst van groothandels etc. Omdat wij alle kosten zo laag mogelijk proberen te houden kunnen wij zeggen dat wij de goedkoopste van Nederland zijn.

In ons assortiment hebben wij verschillende matrassen oa HR (koudschuim), NASA (traagschuim), Combi, Pocketveren, Micro pocketveren, Toppers (topdek matrassen), baby en kinder matrassen maar ook boxsprings, kussens, dekbedden en bedtextiel.
Alle matrassen en boxsprings die wij leveren zijn van Nederlands fabrikaat!

Ook afwijkende matras maten leveren wij tegen scherpe prijzen!
Heeft u een afwijkende matras maat voor een caravan, kamper, boot etc nodig? Voor ons géén probleem!
Binnen onze regio bezorgen wij onze matrassen en boxsprings gratis thuis. Maar ook buiten de regio bezorgen wij matrassen door heel Nederland.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie, twijfelt u nog of wilt u een matras uitproberen, dat kan!
Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op om een afspraak te maken, zodat u de matrassen kunt uitproberen/proefliggen en het verschil kunt voelen, en waar u persoonlijk advies krijgt.