Selecteer provincie

Alkoof Interieurs BV

Details

Adres
Hofstraat 23
7622LL Borne
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Voor een sfeervolle slaapkamer inrichting kunnen wij u diverse slaapkamer ideeën aanbieden. Als u matrassen en bedden gaat uitzoeken staat degelijkheid en kwaliteit voorop. Uiteraard hebben wij voor u diverse mogelijkheden om te kiezen voor een lattenbodem, een spiraalbodem of een ergonomische matras. U krijgt van ons slaapkamer tips, een degelijk advies en kunnen u alles vertellen over slaapkamer kleuren, slaapkamer interieur, design slaapkamers, kortom alle slaapkamer inspiratie kunt u bij ons opdoen. Voor de aankleding van uw slaapkamer interieur bieden wij u diverse slaapkamer kasten aan in verschillende formaten en afmetingen en kleuren in slaapkamer. Ook een anatomisch en medisch geadviseerde bedden matras-inhoud valt binnen ons assortiment. Op het gebied van vloerbedekking vindt u voor uw slaap kamerinrichting een ruim assortiment. Wij leveren vloerbedekking tapijt

voor uw woonkamer, slaap kamer, hal en trappen. Alle vloerbedekking wordt vakkundig door ons gelegd. Waaronder ook vloerbedekking trap. Doordat wij regelmatig vakbeurzen bezoeken kunnen wij u snel informeren over nieuwe slaapkamer ideeën in de woninginrichting. Een huis is niet kompleet zonder gordijnen. Wij kunnen op maat gordijnen maken en leveren stoffen gordijnen, paneel gordijnen, plissé gordijnen, verduisterende gordijnen en uiteraard gordijnen rails. Gordijnen en vitrage zorgen voor een sfeer in huis die aansluit bij uw persoonlijke smaak. Uiteraard kan vitrage ook worden vervangen door zonwering zoals jaloezieën, lamellen of rolgordijnen op maat in diverse dessins. Op een showroomruimte van 1250 vierkante meter kunt u mede door deskundig advies uw eigen individuele slaapsomfort-wensen in vervulling laten gaan. Door de enorme voorraad kunnen.

wij praktisch alle bestellingen binnen 2 weken bij u afleveren. Uiteraard wordt alles wat u besteld gratis bezorgd en gemonteerd. Alkoof richt zich op de betere kwaliteit bedden voor een scherpe prijs. In onze ruime winkel vindt u altijd een compleet assortiment matrassen, ledikanten, dekbedden, hoofdkussens en seniorenledikanten. Alle merken zijn leverbaar.
Alkoof - Uw Partner voor een sfeervol interieur!

Wij bieden:
- Echte ouderwetse service.
- Zorgvuldig en deskundig advies.
- Persoonlijke aanmeting.
- Snelle levering.
- Mogelijkheid tot proefslapen.
- Omruil- en prijsgarantie.
- Afvoeren van uw oude bed.