Selecteer provincie

Schipper Slapen & Meer De

Details

Adres
v.d. Spiegelstraat 94
4461LN Goes
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Goede nachtrust begint met een goed advies.

De nacht regeert de dag. Om die reden is een goede nachtrust belangrijk. En daarbij speelt een goed bed natuurlijk een belangrijke rol.
Bij de Schipper Slapen & Meer in Goes gaat alle aandacht uit naar optimaal slaapcomfort en de individuele wensen van de klant.
Hanjo en Sylvia de Schipper kunnen met veel enthousiasme vertellen over de verschillende slaapsystemen om vervolgens samen met u uiteindelijk de beste keuze te kunnen maken.

De Schipper Slapen & Meer is een professionele slaapspeciaalzaak met een uitgebalanceerde collectie bedden.
Deze worden op een bijzonder sfeervolle manier gepresenteerd in het ruime pand aan de van de Spiegelstraat in Goes. (naast Jeremiasse Fiets en Fitness XXL en Basic Fit).
Aan elke doelgroep is gedacht, en voor ieder budget is een goede nachtrust te realiseren.
Individueel maatwerk
Voor optimaal slaapcomfort is een goed advies onmisbaar. Het is belangrijk dat een lichaam in bed tot rust komt en herstelt door de perfecte ondersteuning.
We hebben hiervoor de Ergosleep meting in huis. Een cabine waar u even heerlijk kunt relaxen, en waar ondertussen u profiel wordt opgemeten.
Een fantastische manier om individueel slaapcomfort te garanderen. Het slaapsysteem is zowel door te voeren in een lattenbodem als in een boxspring, met bijpassende matrassen of topdek matras.

Lattenbodem of boxspring:

De Schipper Slapen & Meer heeft een uitgebreide collectie Auping bedden in huis, maar ook Pullman, Curem, Ergosleep en Nolte zijn behoren tot de kernleveranciers. Het Scandinavisch slaapcomfort van Wonderland mag ook zeker niet in het rijtje ontbreken. Deze zeer comfortabele bedden hebben een aantal zeer speciale eigenschappen, waaronder het wasbare aspect van de gestoffeerde boxspring. Zo zijn er hypo allergene oplossingen, maar ook bedden met een hoge instap of elektrisch verstelbaar.

Complete slaapkamer:

Naast bedden biedt deze beddenspeciaalzaak een ruime keuze om de slaapkamer tot in de puntjes in te richten. Bijvoorbeeld met kasten van Nolte of het Italiaanse designmerk San Giacomo, natuurlijk volledig op maat te maken. Verder een ruime keuze in dekbedden, kussens en dekbedovertrekken. Zelfs aan de gordijnen en vloeren is gedacht, met mooie kleden of een heerlijk warm tapijt.

Zo maken we van de slaapkamer een heerlijke ruimte om te verblijven!